درخشش دانشآموزان لنسر شریف در جشنواره نوآوری و اختراع روسیه
مخترعان ایرانی در جشنواره بینالمللی نوآوری و اختراع روسیه، که زیر نظر سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و یونسکو برگزار شد، موفق به پشت سر گذاشتن مرحله اول شدند و به عنوان فینالیست به مرحله دوم راه یافتند. در مرحله دوم این جشنواره با حضور ۱۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان موفق به کسب مقام دوم جهانی شدند .
حضور بینالمللی در جشنواره نوآوری و اختراع روسیه
خانم تاتیانا خپارلاپیوا در گفتوگو و جلسه داوران اظهار داشتند که جشنواره بینالمللی روسیه در راستای معرفی اختراعات، نوآوریها و استارتاپها برگزار میشود. این جشنواره با حضور ۱۷ کشور از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی، امارات متحده عربی، آفریقا، روسیه و ترکیه بهصورت حضوری و غیرحضوری با حمایت معاونت علمی و پژوهشی روسیه و دو دانشگاه دولتی روسیه برگزار شد.
ایشان افزودند که در این جشنواره، طرحهای نوآورانه از کشورهای مختلف جهان به منظور انتقال تکنولوژی، تجاریسازی، شبکهیابی و فروش شرکت داشتند. این طرحها در ۳ گروه اصلی و ۱۴ کارگروه تخصصی با همکاری ۲۸ داور بینالمللی از سرتاسر دنیا مورد داوری قرار گرفتند و نفرات برتر هر بخش به مرحله دوم راه یافتند.
نقش مرکز نوآوری لنسر شریف در موفقیت تیمهای ایرانی
مدیر مرکز نوآوری لنسر شریف آموزشی لنسر تهران، جناب آقای دانشپژوه، با اشاره به اینکه در اکثر مسابقات رباتیک داخلی و خارجی تیم اعزام میکنند، گفت: طی ۳ سال گذشته، پس از دوران کرونا، دانشآموزان و خانوادهها متوجه اهمیت برنامهنویسی و ارتباط آن با دنیای آینده شدهاند. هدف ما پرورش دانشآموزان توانمندی است که مهارت لازم برای کسب درآمد از طریق انجام پروژه را داشته باشند. لذا تمامی آموزشهای مرکز نوآوری ما کاربردی و مسئلهمحور انجام میشود. به همین دلیل است که اکثر دانشآموزان لنسر در مسابقات مقام میآورند و این برای ما باعث افتخار است.
تیم ایرانی شرکتکننده و طرح ارائه شده
اسامی تیم ایرانی شرکتکننده در این دوره از جشنواره نوآوری و اختراع روسیه عبارتند از:
- شهاب خداپرست سندی
- کوروش خدایاری
- سارا خوشدونی فراهانی
- محمد حسین جالینوس
- یونا خبری
- کسری تقیزاده
این تیم با طرح «پله هوشمند با قابلیت تامین انرژی سیستم» در جشنواره شرکت کرده است. مرکز نوآوری لنسر، که از شرکتهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس میباشد، وظیفه هدایت دانشآموزان را در مسابقات جهانی بر عهده دارد.
این موفقیت برای دانشآموزان ایرانی و مرکز نوآوری لنسر شریف، که در تلاش برای ارتقاء دانش و مهارتهای دانشآموزان هستند، افتخار بزرگی محسوب میشود.
موفقیت دانش پژوهان مرکز نوآوری لنسر شریف در مرحله دوم دفاع آنلاین مسابقات YISF: گامی نوین در معرفی اختراع روسیه
دانش پژوهان مرکز نوآوری لنسر شریف پس از موفقیت در مرحله اول مسابقات YISF، برای دفاع آنلاین در مقابل تیم داوران دانشگاهی متشکل از استادان و متخصصان به معرفی و توضیح محصول خود پرداختند. این تیم با پشتکار و تخصص بالا، در طی این دفاع آنلاین به معرفی تکنولوژی، عملکرد و مدل ساخته شده محصول خود پرداختند. آنها همچنین در خصوص کاربردهای تجاری محصول خود توضیحات جامع و دقیقی ارائه دادند.
این تیم با رونمایی از مدل ساخته شده محصول و توضیح عملکرد دقیق آن، توانست توجه داوران را به خود جلب کند. در نتیجه، آنها موفق شدند مرحله دوم را با موفقیت پشت سر بگذارند و برای مرحله حضوری مسابقات دعوت شوند. این موفقیت نشان از تواناییهای بالای دانش پژوهان مرکز نوآوری لنسر شریف و پتانسیل بالای اختراع آنها دارد که میتواند در آیندهای نزدیک، به یک محصول تجاری موفق تبدیل شود.
اختراع روسیه در این مرحله از مسابقات YISF نه تنها نشاندهنده نوآوری و خلاقیت تیم دانش پژوهان است، بلکه میتواند زمینهساز همکاریهای بینالمللی و پیشرفتهای علمی و تجاری بیشتری باشد. این موفقیت ارزشمند، نشاندهنده تلاش و همکاری مستمر تیم و حمایتهای مرکز نوآوری لنسر شریف است که با فراهم آوردن بستر مناسب برای پژوهش و توسعه، به دانش پژوهان کمک میکند تا به اهداف بزرگ خود دست یابند.
بیشتر بخوانید
- همکاری لنسر شریف و سازمان فنی و حرفهای ایران: ارتقاء مهارتهای بینالمللی
- مسابقات برنامهنویسی و رباتیک کیدکد شریف: رقابت ۲۱۵۰ دانشآموز
- پوشش خبرگزاری فارس از مسابقات ثبت اختراع روسیه
- پوشش خبرگزاری برنا از مسابقات ثبت اختراع روسیه
- پوشش خبرگزاری آنا از مسابقات ثبت اختراع روسیه
- پوشش خبرگزاری دانشگاه تربیت مدرس از مسابقات ثبت اختراع روسیه
بدون دیدگاه